HTML

Vidékről a nagyfaluba

megamix

Friss topikok

  • Ruszi: Egyszerre ugyanannyit a pirosra és a feketére is! (2015.01.27. 09:40) 100% haszon

"Orbán egy geci" – nyilatkozta Simicska Lajos.

2015.02.07. 01:38 vidékiman

Egy neve elhallgatását kérő ismerősöm felvetése az ominózus esettel kapcsolatban:

"...várom Rogán sajtótájékoztatóját, hogy a geci szó ősmagyar, szittya kifejezés, mely a megkérdőjelezhetetlen vezér szinonímája, de egyben nemzeti keresztény dicséretet is takar."

További(!) szép napot!

Szólj hozzá!

Címkék: orbán ősmagyar geci magyarázkodás simicska

100% haszon

2015.01.26. 19:28 vidékiman

Régen (kb. 2004), amikor még elérhető volt Magyarországról minden online sportfogadással és kaszinóval foglalatoskodó oldal, akkor lehetett fogadni a WilliamHill irodánál arra, hogy Elvis él. Szóval, hogy él! Elvis! De gavallér volt a bukméker, 500:1-hez fizetett. Valljuk be, túl nagy kockázata nem volt benne, viszont...

Viszont el tudom képzelni, hogy hány angol, és az internetnek köszönhetően nem csak angol, tett fel brahiból 1 fontot, 1 dollárt Elvis "győzelmére". Ezen laza 100% hasznot realizált a "ház".

Erre mit olvasok ma? Megszüntetnék az államadósság elleni alapot. Sírok! Komolyan volt élő ember, aki abba SAJÁT, munkával szerzett(!!) pénzét berakta? Ha igen, akkor tuti megszólalt Matolcsy irodájában valami győzelmi zene. Mondjuk ez.

Szóval megszüntetik... Mi lesz így a szabadságharccal? Most akartam fogadni arra, hogy nyerünk... kombinált fogadásban azzal, hogy Elvis él.

1 komment

Címkék: államadósság szabadságharc matolcsy Elvis él

süti beállítások módosítása